fbpx

O proizvodu

Eterično ulje PAPRENA METVICA 10ml

6,87  (51,76 kn)

  • Snažan je analgetik, te pomaže kod glavobolja, migrena, mišićnih bolova, bolnih menstruacija isl.
  • Stimulira metabolizam jetrenih stanica i pomaže regeneraciji jetre.
Usporedi

Podijeli

Opis

 

Eterično ulje paprene metvice djeluje antibakterijski i antivirusno. Stimulira živčani sustav, podiže krvni tlak. Jedan od naboljih stomahika. Stimulira metabolizam jetrenih stanica i pomaže regeneraciji jetre. Za čišćenje jetre kombinira se s eteričnim uljem limuna i također se uzima oralno. Ovakva kombinacija najbolje djeluje kod nečiste kože. Lokalno je snažan analgetik, te pomaže kod glavobolja, migrena, mišićnih bolova, bolnih menstruacija i sl. Može se koristiti kod dišnih infekcija, ili u svakom trenutku kada Vam zatreba osjećaj osvježenja dišnih puteva. Paprena metvica istovremeno razbuđuje, podiže koncentraciju pa je idealno ulje za vožnju, za vrijeme učenja ili bilo kada Vam treba dodatan fokus.

Napomene

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, sugeriramo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog kemijskog sastava.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije.

VAŽNO: ne koristiti oralnim putem! Samo za vanjsku primjenu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Eterično ulje PAPRENA METVICA 10ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *