O proizvodu

Eterično ulje CIMET LIST 10ml

5,35  (40,31 kn)

  • Ublažava tegobe probavnog sustava kod crijevnih infekcija i probavnih smetnji.
  • Djeluje antistresno i okrepljujuće u slučaju bezvoljnosti i umora.
Usporedi

Podijeli

Opis

Koristi se kao ‘prva pomoć’ kod zubobolje. Naneseno samo na zub, ublažava bol i tretira bakterijske infekcije. Eterično ulje lista cimetovca manje je iritantno od eteričnog ulja dobivenog iz kore, no isto tako dobro djeluje protiv patogenih bakterija, gljivica i virusa. Djeluje imunostimulirajuće. Uspješno tretira HPV,  u sve popularnijim “prirodnim” vagitorijima.

Oprez: Ulje cimetovca nadražuje kože, pa se mora koristiti s velikim oprezom. Nije prikladno za trudnice, dojilje i djecu.

Napomene

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, sugeriramo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog kemijskog sastava.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije.

VAŽNO: ne koristiti oralnim putem! Samo za vanjsku primjenu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Eterično ulje CIMET LIST 10ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *