fbpx

O proizvodu

Eterično ulje RAVINTSARA 1,8 CINEOL 10ml

12,21  (92,00 kn)

  • Ravensara je i neurotonik – pomaže smirenju središnjeg živčanog sustava,
  • Ravensara je izvrstan dodatak pripravcima za ublažavanje bolova kod reume, artritisa, te bolnih zglobova.
Usporedi

Podijeli

Opis

Ravensara (ili madagaskarski kamforovac) je jedno od najpotentnijih antivirusnih eteričnih ulja. Istovremeno je vrlo blago i sigurno. U vrijeme gripe može se koristiti kao prevencija (na primjer u difuzeru ili u uljnoj mješavini za tijelo), ili u akutnom stanju. Koristi se za jačanje imunološkog sustava. Zbog analgetičnog djelovanja izvrstan je dodatak pripravcima za ublažavanje bolova kod reume, artritisa, te bolnih zglobova. Uz gripu kao najrašireniju virusnu infekciju, ravensara se tradicionalno koristi i kod ostalih virusnih infekcija – herpes virus, virusne bradavice, HPV… Ravensara je i neurotonik – pomaže smirenju središnjeg živčanog sustava. Kao takva, pomaže kod stresa, napetosti, nervoze i nesanice. Zbog sadržaja 1,8 cineola, nije pogodno za većinu osoba sa astmom.

 

Napomene

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, sugeriramo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog kemijskog sastava.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije.

VAŽNO: ne koristiti oralnim putem! Samo za vanjsku primjenu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Eterično ulje RAVINTSARA 1,8 CINEOL 10ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *