O proizvodu

Eterično ulje TIMIJAN TIMOL 10ml

9,15  (68,94 kn)

  •  Uglavnom se koristi kod bakterijskih infekcija kože, urinarnog i dišnog sustava,
  •  Potiče izbacivanje viška vode iz organizma, stoga je čest sastojak pripravaka za tretiranje pretilosti, oteklina, celulita.

 

Usporedi

Podijeli

Opis

Eterično ulje timijana vrlo je jako mikrobicidno sredstvo, ali istovremeno i vrlo agresivno ulje. Koristi se u malim dozama ako se nanosi na kožu, uz izrazit oprez.
Uglavnom se koristi kod bakterijskih infekcija kože, urinarnog i dišnog sustava, te kod oslabljenog imuniteta i umora. Izbjegava se inhalacija zbog iritativnosti samog ulja, a oralno uzimanje dozvoljeno je samo u oleokapsulama.
U njezi kože se koristi kod jačih infekcija, poput čireva, apscesa, bolnih i upaljenih akni, te gljivičnih oboljenja, uvijek u smjesi sa drugim eteričnim i biljnim uljima. Potiče izbacivanje viška vode iz organizma, stoga je čest sastojak pripravaka za tretiranje pretilosti, oteklina, celulita.

 

Napomene

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, sugeriramo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog kemijskog sastava.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije.

VAŽNO: ne koristiti oralnim putem! Samo za vanjsku primjenu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Eterično ulje TIMIJAN TIMOL 10ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *