O proizvodu

Eterično ulje KADULJA LJEKOVITA 10ml

6,11  (46,04 kn)

  • Ima  učinkovito djelovanje na afte i općenito na probleme usne šupljine,
  •  Kadulje je u recepturama mješavina protiv celulita, s obzirom da ima izraženo lipolitičko djelovanje.
Usporedi

Podijeli

Opis

Kadulja se profesionalnoj aromaterapiji koristi pretežno kod disbalansa ženskih spolnih hormona i njegovih posljedica; menstrualni problemi, tegobi povezani s PMS -om i menopauzom. Tada se nanosi dermalno, ali je ponekad potrebno i oralno uzimanje kadulje. Ima  učinkovito djelovanje na afte i općenito na probleme usne šupljine. Nađe se često i u pripravcima protiv znojenja. Najčešće laičko korištenje kadulje je u recepturama mješavina protiv celulita, s obzirom da ima izraženo lipolitičko djelovanje. U tu svrhu se najčešće kombinira sa eteričnim uljima atlaskog cedra, čempresa, borovice, ružmarina cineola i limunskog eukaliptusa. Također dobro dezinficira zrak a i odbija moljce.

Napomene

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, sugeriramo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog kemijskog sastava.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije.

VAŽNO: ne koristiti oralnim putem! Samo za vanjsku primjenu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Eterično ulje KADULJA LJEKOVITA 10ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *