fbpx

O proizvodu

Eterično ulje BERGAMOT 10ml

10,99  (82,80 kn)

  • Zbog antibakterijskog djelovanje pomaže kod kožnih infekcija,
  •  Koristi se za ublažavanje fizičkih i psihičkih simptoma vezanih uz cistitis.
Usporedi

Podijeli

Opis

 

Eterično ulje bergamota je između ostalog ispitano kod sezonskog poremećaja raspoloženja (sezonska depresija), anksioznosti i stresa, stoga se koristi u difuzeru, jer umiruje i poboljšava san.   Također blago spušta krvni tlak, te smiruje srčani ritam. Zbog antibakterijskog djelovanje pomaže kod kožnih infekcija. Opušta mišiće i živce, umiruje grčeve i mišićne kontrakcije, ublažava osjećaj boli u tijelu. Ublažava simptome infekcija respiratornog i urogenitarnog trakta. Koristi se za ublažavanje fizičkih i psihičkih simptoma vezanih uz cistitis. Stimulira rad probavnog sustava, jetre i slezene. Oprez: Vrlo fototoksično ulje! Nakon nanošenja na  kožu  ne smije se izlagati UV zrakama najmanje 24 sata.

 

Napomene

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, sugeriramo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog kemijskog sastava.

Svojstva, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom životu. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije.

VAŽNO: ne koristiti oralnim putem! Samo za vanjsku primjenu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Eterično ulje BERGAMOT 10ml”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *